Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger

samlerforum

AGAU METAL ApS
Cvr. DK66175618
Gl. Banevej 25
7470 Karup J
mail@samlerforum.dk
+45 97 10 29 00

Telefontid: Mandag - Torsdag mellem klokken 08:00 og 12:00.

Henvendelser på mail besvares indenfor 3 arbejdsdage.


Betaling

samlerforum modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, MobilePay, VISA, VISA Electron og MasterCard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Vi tager ikke kortgebyrer.

Betales med internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Beløbet er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen eller

2) indtil beløbet bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Alle beløb er i DKK og alle varer der er momspligtige er inklusiv moms.

samlerforum bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.


Levering
samlerforum afsender på alle hverdage - undtagen fredage - og senest næste hverdag , undtagen fredage, efter ordrens modtagelse.

Postpakke: 39,- / 53,- kr.

Alle varer leveres med Post Danmark til en privatadresse, med mindre andet er tilvalgt/aftalt i den pågældende ordre. (privat omdeling, levering til erhvervsadresse m.m.)

Prisen for forsendelse og valgt leveringstype vil altid fremgå af ordrebekræftelse.
 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
 
Drejer det sig om en aftale, om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved tlf. 97 10 29 00 eller mail:  mail@samlerforum.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, samt inkludere dit ordrenummer. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af et købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering af pakke op til 20 kg forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 59 DKK Du betaler med kreditkort og forestår selv indlevering på et posthus.

Vejer din returpakke over 20 kg og er pakkens længste side over 90 cm, skal du kontakte os, for en sær-aftale om returnering af din ordre. Udgiften til retunering af disse varer forventes højst at koste 100,- kr.


Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:


 ​​​​​​# Aftaler om varer-herunder varer bestående af guld, sølv, platin eller paladium, værdipapirer eller tjenestydelser, hvis prisen afhænger af udsving på kapitalmarkedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på og som kan forekomme i fortrydelsesperioden.


Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. I visse tilfælde kan det betyde, at du kan få fragtomkostningerne tilbage.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:


Samlerforum
Gl. Banevej 25
7470 Karup J

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse MOD FORUDGÅENDE AFTALE.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret:

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

samlerforum
Gl. Banevej 25
7470 Karup J 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen og vidergivelsen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos samlerforum ( AGAU METAL ApS) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til eget formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
 
Den dataansvarlige på samlerforum.dk er AGAU METAL ApS.

Dine oplysninger sælges ikke til tredjemand.
 
Som registreret hos samlerforum, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontankte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. 

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@samlerforum.dk
 

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til samlerforum på: mail@samlerforum.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du 

sende en klage til Nævnenes Hus, Tolboden 2,  8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.100 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.


Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse.

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her: ec.europa.eu/odr

 

 

Standardfortrydelsesformular:

(Denne formular udfyldes og retuneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Gl. Banevej 25

7470 Karup

mail@samlerforum.dk

Jeg meddeler hermed, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Bestilt den: ____________________________   Modtaget den:  _____________________________________

Forbrugerens navn: _________________________________________________________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: _____________________________________________________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: ___________________________________________________________________   Dato:  _____________________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 


Handelsbetingelserne er senest opdateret februar 2023.